Merhaba, bugün 14 Ağustos 2024 Çarşamba
MARMARAEREĞLİSİ 2. GELENEKSEL KARPUZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

Marmaraereğlisi Belediyesi, yaz aylarında düzenlediği ücretsiz kültür ve sanat etkinlikleriyle halkı bir araya getirmeye devam ediyor. Bu yıl 17-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. Geleneksel Karpuz Festivali, Marmaraereğlisi halkına dop dolu bir program sunuyor.

Betül Demir Konseri ile Eğlence Zirveye Ulaşacak

Festivalin ilk gününde Betül Demir, sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Festivalin gündüz ayağında gün boyunca çocuklar için etkinlikler gerçekleşecek. Çocuk tiyatrosu, sihirbaz gösterisi, bubble show ve çeşitli sürpriz hediyeler ile minikler doyasıya eğlenecek. Ayrıca, flyboard gösterisi, pinyata ve karpuz yeme yarışması gibi etkinliklerle festival coşkusu doruklara ulaşacak. Tekirdağ Kent Orkestrası’nın sahne performansı ise müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak. Gecenin sonunda Betül Demir’in konseriyle Marmaraereğlililer, festivalin ilk gününü coşkuyla noktalayacak.

Cengiz Kurtoğlu Kulakların Pasını Silecek

Festivalin ikinci gününde sahne alacak olan Cengiz Kurtoğlu, katılımcılara nostaljik anlar yaşatacak. Festivalin ikinci gününde plaj voleybolu şenliğiyle ve spor tutkunları kıyasıya yarışacak. Waterball gösterisi, halk oyunları ve Blues of Rumeli konseri, Trakya ve Balkan esintilerini festival alanına taşıyacak. Karpuz yarışmalarıyla eğlence zirveye ulaşacak. Masterchef ekibi ise hazırladığı lezzetli karpuzlu tatlarla damakları şenlendirecek. Festivalin finali, Cengiz Kurtoğlu’nun konseriyle yapılacak ve dinleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sunulacak.

Marmaraereğlisi 2. Geleneksel Karpuz Festivali, katılımcılara hem eğlence dolu anlar hem de keyifli bir yaz hatırası sunmayı hedefliyor. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter tüm halkı 2. Geleneksel Karpuz Festivaline davet ediyor.