Merhaba, bugün 1 Eylül 2024 Pazar
Marmaraereğlisi Belediyesi´nden Bir İlk Daha

Ücretsiz Zumba Dans Etkinliği Başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz Zumba dans kursu başlattı. Etkinliğin ilk gününde her yaş grubundan katılımcı yoğun ilgi gösterdi. Son zamanların popüler aktivitelerinden biri olan Zumba, hem eğlenmek hem de stres atmak isteyen kadınların yanı sıra forma girmek isteyenler için de vazgeçilmez bir seçenek haline geldi.

Kursa yoğun ilgi gösteren katılımcılar, ilçedeki kadınların sosyal ve toplumsal hayatın her noktasında var olmasına büyük önem veren ve bu kapsamda birçok çalışma ve proje gerçekleştiren Belediye Başkanı Sayın Mustafa Onur Bozkurt'a minnetlerini ve teşekkürlerini ilettiler.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Zumba dans kursu, Çarşamba ve Cuma günleri katılımcılarını beklemeye devam edecek. Bu etkinlik, belediyenin kadınlara yönelik sunduğu sosyal ve kültürel faaliyetlerin bir parçası olarak büyük beğeni topladı.

Marmaraereğlisi Belediyesi´nden Bir İlk Daha