Merhaba, bugün 27 Temmuz 2024 Cumartesi
Onur Bozkurter’den 120 Günde Büyük Başarı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter, görevdeki 120 gün gibi kısa bir sürede yaptığı başarılı çalışmalar ve seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirerek dikkat çekiyor. Bozkurter’in sosyal belediyecilik anlayışıyla yönettiği Marmaraereğlisi Belediyesi, halkın refahı ve huzur içinde yaşaması için deniz yüzey temizleme projesi, yosun ve müsilaj temizliği, yol çalışmaları ve çöp döküm alanının temizlenmesi projesi  gibi  birçok faaliyeti aralıksız sürdürüyor.

Başkan Bozkurter, her zaman halkla iç içe olma prensibiyle hareket ediyor. Vatandaşların şikayetlerini dinleyerek, sorunların hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesi için gayret gösteriyor. Bozkurter, "Halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip, çözümler üretiyoruz. Halkımızın desteği ve güveni, bize güç veriyor" dedi.

Onur Bozkurter’in liderliğinde Marmaraereğlisi Belediyesi, bölgeyi daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Başkan Bozkurter, gelecekte de Marmaraereğlisi için önemli projelere imza atmayı sürdüreceğini belirtti.

Onur Bozkurter’den 120 Günde Büyük Başarı