Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı

Karar No:335

Konu : MARMARAEREĞLİSİ 9533 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ

Karar No:336

Konu : MARMARAEREĞLİSİ ENERJİ DEPOLAMA ALANLARINA AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA konunun İmar Komisyonuna havalesini oylamaya sundu. Yapılan açık oylama sonucu Meclisimizce oybirliği ile kabul edildi.

Karar No:337

Konu : BEDELSİZ DEVİR/TAHSİS

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA konunun İmar Komisyonuna havalesine ve Ara Komisyon yapılarak görüşülmesini oylamaya sundu. Yapılan açık oylama sonucu Meclisimizce oybirliği ile kabul edildi. Başkan Hikmet ATA konunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine ve Ara Komisyon yapılarak görüşülmesini oylamaya sundu. Yapılan açık oylama sonucu Meclisimizce oybirliği ile kabul edildi.

Karar No:338

Konu : ANTİK PERİNTHOS KENTİ KORUMA AMAÇLI 1/5000 ÖLÇEKLİ REVİZYON NAZIM İMAR PLANI VE KORUMA AMAÇLI 1/1000 ÖLÇEKLİ REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA İmar Komisyon kararının reddini çalışmalarının devamını oylamaya sundu. Meclisimizce oybirliği ile karar verildi.

Karar No:339

Konu : SULTANKÖY MAHALLESİ 4691 PARSEL AKARYAKIT VE LPG İSTASYONU AMAÇLI YAPILACAK 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA KURUM GÖRÜŞÜ

Karar No:340

Konu : BÜTANGAZ A.Ş. TARAFINDAN HAZIRLATTIRILAN SULTANKÖY MAHALLESİ DENİZ ALTI LPG İKMAL BORU HATTI VE ŞAMANDIRA YERLERİNE AİT İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ)

Karar No:341

Konu : MARMARAEREĞLİSİ MAHALLESİ 11688 PARSEL NUMARALI TAŞINMAZA AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ

Karar No:342

Konu : 2022 MALİ YILINDA UYGULANACAK HARÇLAR VE TARİFELER

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA İmar Komisyon kararının kabulünü oylamaya sundu.İmar Komisyon kararının kabulüne Meclisimizce oyçokluğu ile karar verildi.

Karar No:343

Konu : SULTANKÖY MAHALLESİ 4410 VE 4411 PARSELLER ARASI TESCİL HARİCİ ALAN VE CİVARINA İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Karar No:344

Konu : LİKİT KİMYA A.Ş. TARAFINDAN HAZIRLATTIRILAN SULTANKÖY MAH. BORU HATTI AMAÇLI İLAVE NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI HK. KURUM GÖRÜŞÜ

Karar No:345

Konu : 2022 MALİ YILINDA UYGULANACAK HARÇ VE TARİFELER

Karar Özeti: Yapılan müzakereler neticesinde Meclis Başkanı Hikmet ATA Plan Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonunun belirlediği fiyatların bazılarında farklılıklar bulunmaktadır; Bu sebeple Plan Bütçe Komisyonu raporunda, İmar Şehircilik Müdürlüğü başlığı altında; 6. Maddenin j bendinde belirtilen ücretin 18. Maddede detaylı olarak belirlendiğinden 6. Maddenin j bendinin iptalini, 8. Maddedeki konut alanları 300 metrekareden sonrası için belirlenen ücretin,  Yine 8. Maddedeki karma kullanım alanlarına ilişkin 300 metrekareden sonrası için belirlenen ücretin, 16. Maddedeki Ruhsat Dosyası, Projeleri, Raporları İncelemesi için belirlenen ücretin, 17. Maddedeki plan değişikliği incelemesi için belirlenen ücretin Reddini, geri kalan hususların kabulünü, reddedilen kısımlara ilişkin İmar Komisyonu raporunda belirlenen ücretlerin kabulünü, İmar Komisyonu raporunda belirlenen 6. Maddeye ilişkin ücretlerin reddini oylamaya sunuyorum dedi. Yapılan açık oylama sonucunda 7 Çekimser 7 Kabul  oy’a karşılık Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 10. Maddesi gereği Meclisimizce oyçokluğu ile karar verilmiştir.

Karar No:346

Konu : UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA konunun İmar Komisyonuna havalesini ve ara komisyon yapılarak görüşülmesini  oylamaya sundu. Konunun İmar Komisyonuna havalesine ve ara komisyonda görüşülmesine  Meclisimizce oybirliği ile karar verildi.

Karar No:347

Konu : ASANSÖR PERİYODİK MUAYENE ÜCRETİ

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA konunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesini ve ara komisyon yapılarak görüşülmesini  oylamaya sundu. Konunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine ve ara komisyonda görüşülmesine  Meclisimizce oybirliği ile karar verildi.

Karar No:348

Konu : YENİÇİFTLİK MAHALLESİ 299 PARSELDE KAYITLI TAŞINMAZIN 7.000 M2 LİK KISMININ MEZARLIK ALANI OLARAK KULLANMAK ÜZERE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BEDELSİZ DEVİR/ TAHSİS TALEBİ KONUSUNUN GÖRÜŞÜLMESİ

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA İmar Komisyon kararının kabulünü oylamaya sundu. İmar Komisyon kararının kabulüne Meclisimizce oybirliği ile karar verildi. Başkan Hikmet ATA Plan ve Bütçe Komisyon kararının kabulünü oylamaya sundu. Plan ve Bütçe Komisyon kararının kabulüne Meclisimizce oybirliği ile karar verildi.

Karar No:349

Konu : ASANSÖR PERİYODİK MUAYENE ÜCRETİ TAVAN VE TABAN FİYAT BELİRLEMESİ

Karar Özeti: Başkan Hikmet ATA Plan ve Bütçe Komisyon kararının kabulünü oylamaya sundu. Plan ve Bütçe Komisyon kararının kabulüne Meclisimizce oybirliği ile karar verildi.

Karar No:350

Konu : 1/1000 ÖLÇEKLİ, UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Karar No:351

Konu : KARGABURUN YOLU MEVKİİ 9533 PARSEL NUMARALI TAŞINMAZA AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ