Merhaba, bugün 27 Temmuz 2024 Cumartesi
Başkan Onur Bozkurter Muharrem Ayı Dolayısıyla Düzenlenen Aşure Etkinliğine Katıldı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Muharrem ayı dolayısıyla Erenler Cem Evi'nde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. Başkan Bozkurter, etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek, bu özel günün önemine değindi.

Etkinlikte, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Tekirdağ Deva Partisi Milletvekili Cem Avşar, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan ve meclis üyeleri de yer aldı.

Başkan Bozkurter konuşmasında, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Candan Yüceer, Marmaraereğlisi Kaymakamımız Sayın Gökhan Gürbüzerol, Tekirdağ Deva Partisi Milletvekili Sayın Cem Avşar, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcımız Sayın Necla Kaçan ve meclis üyelerimiz ile birlikte Yeniçiftlik Erenler Cem Evi'nde canlarımızla aşuremizi paylaştık, bereketi ve sevgiyi hep birlikte yaşadık. Bu güzel anları bizimle paylaşan tüm canlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah tüm hayırlarımızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Etkinlik, aşurenin dağıtılması ve duaların okunmasıyla sona erdi. Erenler Cem Evi'nde gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve memnuniyetle karşılandı. Başkan Bozkurter ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek, Muharrem ayının anlam ve önemini bir kez daha vurguladı.