Merhaba, bugün 26 Nisan 2024 Cuma

Tarih:30.12.2019

Birleşim No:1/ Oturum: 1

Karar No:111

Konu : Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün 27.12.2019 tarihli Kuruluş ve Sicil konulu Islah OSB Müteşebbis heyetine üye seçimi.

Karar Özeti:

Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün 27.12.2019 tarihli Kuruluş ve Sicil konulu yazısına istinaden yapılan müzakereler neticesinde, Meclis Başkanı Hikmet ATA; kurulacak Marmaraereğlisi Islah OBS kuruluşuna katılacağımızı ve Asil Üye olarak Belediye Başkan Yardımcıları Sinem ÖZÜPEK ve Muharrem ŞEN’i, Yedek Üye olarak Güven ÇİMEN ve Mustafa DEMİR’in seçilmelerine Ayrıca Yönetmeliğin aynı maddesinin 2.fıkrasında belirlenen tutarın katılım payı oranında hesaplanarak Tekirdağ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı hesabına yatırılmasına Meclisimizce oyçokluğuyla  karar verildi.