Merhaba, bugün 14 Ağustos 2024 Çarşamba
Marmaraereğlisi Belediyesi´nden Üniversite Tercihi Yapacak Gençlere Destek

Marmaraereğlisi Belediyesi tercih yapmalarına destek olmak adına Tercih Danışmanlığı ve Rehberliği hizmeti vermeye başladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen üniversite tercih desteğine, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yükseköğretim Kurumu Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak olan üniversite adaylarına destek olmak adına ilçe merkezi Heykel Meydanı’nda, Öğretmenim Akademi Eğitim Kurumu işbirliği ile Tercih Danışmanlığı ve Rehberliği merkezi oluşturdu. Uzman eğitmenler tarafından gençlere puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlere göre ücretsiz danışmanlık hizmeti verildi.

31 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında, saat 10.00 ile 16.00 arasında hizmet verecek olan Tercih Danışmanlığı ve Rehberlik noktası, üniversite adaylarının karar verme sürecinde önemli bir rol oynuyor. Marmaraereğlisi Belediyesi'nin bu önemli adımı, gençlerin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerine katkı sağlayacak.

Marmaarereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, bu hizmetin gençlerin eğitim hayatına olumlu bir katkı sağlayacağını belirterek, tüm üniversite adaylarını bu imkandan yararlanmaya davet etti. Marmaraereğlisi Belediyesi, gençlere sunduğu bu tür desteklerle eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı hedefliyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi´nden Üniversite Tercihi Yapacak Gençlere Destek