Merhaba, bugün 16 Temmuz 2024 Salı
MARMARAEREĞLİSİ SAHİLİNDE GÜN BATIMI KONSERİ

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Marmaraereğlisi sahilinde düzenlenen gün batımı konseri, dinleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, geçmişten günümüze bestelenmiş birçok şarkıyı seslendirerek katılımcılara müzik dolu anlar sundu.

Programa Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nilüfer Ayça Albayraktar, İlçe Jandarma Komutanı Ceyhun Koştu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Yaşar Çakıcı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’Marmaraereğlisi’ni festival şehri yapacağız.’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, "Marmaraereğlisi Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin iş birliği ile düzenlemiş olduğumuz Kent Orkestrası Gün Batımı Konserini coşkuyla gerçekleştirdik. Gün batımının eşsiz güzelliğinde müziğin büyüsüyle dolu anlar yaşadık. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Söz verdiğimiz gibi Marmaraereğlisi’ni festival şehri yapacağız Tekirdağ’ın incisi yapacağız. Daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle!" dedi.

Katılımcılar, gün batımının muhteşem manzarası eşliğinde müziğin keyfini çıkararak, unutulmaz bir akşam geçirdiler. Konser, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı ve ilerleyen dönemlerde benzer etkinliklerin devam edeceği müjdesi verildi.

MARMARAEREĞLİSİ SAHİLİNDE GÜN BATIMI KONSERİ