Merhaba, bugün 26 Mart 2019 Salı
Marmaraereğlisi Belediyesi’nden örnek hizmet"Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından 2000 yılında hizmete giren hasta nakil hizmeti ile 2014 yılından bu yana yaklaşık 4239 hasta ilgili sağlık kuruluşlarına ücretsiz olarak ulaştırıldı."

HASTA NAKİL HİZMETİ 2000 YILINDA BAŞLADI

Halkın her türlü ihtiyacına cevap vermek adına sosyal belediyecilik anlayışıyla uygulanan hasta nakil hizmetiyle, hastalar evlerinden alınarak bölgedeki İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Çerkezköy ve Çorlu’da ki hastanelere ücretsiz şekilde götürülerek hastalıklarının her aşamasında yanlarında olunuyor. 2 hasta nakil aracı ile hizmet veren servis hakkında 0282 613 12 50’den bilgi alınabiliyor.

Yatalak hastalar için sedye ve hastaların ihtiyaçlarına göre donatılan araçlarla hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hasta nakil servisi ekipleri hastaların taleplerine göre 7/24 göreve hazır haldeler.

Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmak adına 2000 yılında başladığımız hasta nakil hizmeti ile ilçemizde yaşayan hasta vatandaşlarımızı ilgili sağlık kuruluşlarına naklediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde huzurla yaşamaları için oluşturduğumuz hasta nakil hizmeti ekibimiz 2 hasta nakil aracıyla 7/24 göreve hazır. ”dedi.

Hasta nakil hizmetinden memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a sağladığı hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden örnek hizmet