Merhaba, bugün 4 Mayıs 2024 Cumartesi
KAPTAN ŞİRKETLER GRUBU´NDAN BAŞKAN BOZKURTER´E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaptan Grup yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Martaş Limanı Genel Müdürü Orhan Çebi, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular..

Başkan Onur Bozkurter ise yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Önceki Dönem Başkanımız, ailemizin büyüğü ve yatırımları ile bölgemizin istihdam sağlayıcısı Sn. Ahmet Nur Çebi ve MARTAŞ Liman Tesisleri A.Ş. Genel Müdürü Sn. Orhan Çebi’yi makamımda ağırlamaktan onur duydum.

Güzel ilçemiz Marmaraereğlisi’ni bir adım daha ileri taşımak için çeşitli fikir alışverişlerinde bulunduk.

Bölgemize yaptıkları yatırımlar ve katkılarından dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi..

KAPTAN ŞİRKETLER GRUBU´NDAN BAŞKAN BOZKURTER´E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ