Merhaba, bugün 30 Nisan 2024 Salı
Marmaraereğlisi Belediyesi´nde Yeni Dönemin İlk Bayramlaşması

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, görevdeki ilk Ramazan Bayramı'nda, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek yeni dönemin ilk personel bayramlaşmasını gerçekleştirdi. Bu özel buluşma, Belediye Binası'nda, arife gününde düzenlendi.

Bayramlaşma törenine Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter başta olmak üzere CHP İlçe Başkanı Saim Boz, meclis üyeleri, gaziler, Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve belediye çalışanları katılım sağladı. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter ve eşi, belediye çalışanlarıyla tek tek bayramlaşarak, takım ruhu ve birlikte çalışma mesajları verdi. Başkan Bozkurter, yaptığı konuşmada seçim süreci geride kaldı diyerek "Bundan sonra hep birlikte Marmaraereğlisi için çalışacağız. Marmaraereğlisi’nin üzerindeki ölü toprağını birlikte atacağız. Hep birlikte müdürlerimizle, stklarımızla, muhtarlarımızla ve halkımızla beraber silkip atacağız. Marmaraereğlisi’ni, Trakya’nın İncisi yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Biz kocaman bir aileyiz’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, belediye personeline seslenerek, tüm ekip olarak Marmaraereğlisi’ne en iyi hizmeti sunma sözü verdi. Başkan Bozkurter konuşmasında ‘’İşçisiyle, köylüsüyle, sanayicisiyle belediye personeliyle el ele vererek hep beraber yöneteceğiz belediyemizi. Yeni bir dönem başlıyor mübarek bayram vesile oldu sizlerle bir araya geldik, bayramlaştık. Gelemeyen arkadaşlarımıza selam söyleyin. Ben de belediyecilikten geliyorum işçimizin dilinden en iyi ben anlarım. Zabıtasından, Sosyal işlerine, fen işlerinden, mali hizmetlerine, İmar müdürlüğüne, başkanlık makamına kadar hepimiz biriz, biz kocaman bir aileyiz. Birlik olarak çözemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur. Gençliğimin ateşi ve heyecanıyla hepinizi kucaklıyorum. İyi Bayramlar diliyorum. Kendimi size, sizi de Allah’a emanet ediyorum. Marmaraereğlisi bizden hizmet bekliyor, hepimize kolay gelsin.‘’ diyerek, çalışanların bayramını kutladı ve onlara güvendiğini ifade etti.

Belediye bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından başkanlık makamına geçen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, ilçe muhtarları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Marmaraereğlisi Belediyesi´nde Yeni Dönemin İlk Bayramlaşması