Merhaba, bugün 1 Mayıs 2024 Çarşamba
Marmaraereğlisi Muharip Gaziler Derneği Üyelerinden, Başkan Bozkurter´e Ziyaret

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurteri, kahraman gazileri makamında ağırladı. Muharip Gaziler Derneği İlçe İrtibat Bürosu'ndan gelen gazilerle bir araya gelen Başkan Bozkurter, onların kahramanlıklarını ve deneyimlerini yakından dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, ‘’Gözlerini bile kırpmadan vatan savunması için canlarını hiçe sayan, çok kıymetlilerimiz Marmaraereğlisi Muharip Gaziler Derneği’ni ağırlamaktan büyük onur duyduk. Gazilerimiz ve aileleri her zaman başımızın tacıdır. Derneğimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.’’ dedi .