Merhaba, bugün 26 Ekim 2024 Cumartesi
Marmaraereğlisi´nde 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Marmaraereğlisi'nde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir çelenk sunma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Törenin ardından, Marmaraereğlisi Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde muhtarlar bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Halide Avlu'nun da katıldığı etkinlikte, muhtarlarla sıcak bir sohbet ortamı kuruldu ve kendilerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Başkan Yardımcısı Avlu, törende yaptığı konuşmada, ilçedeki muhtarların yerel yönetimler için önemli bir çözüm ortağı olduğunu vurguladı. Ayrıca, "Sizlerle el ele vererek mahallelerimizin yaşam kalitesini daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Avlu ise muhtarların, yerel yönetimlerin vatandaşlara hizmet sunarken büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, iş birliğinin önemine değindi. "Muhtarlarımız bizler için çok kıymetli çözüm ortaklarıdır," diyen Uzun, mahallelerde daha verimli hizmetler sunmak adına muhtarlarla sürekli temas halinde olacaklarını ifade etti.

Etkinlik, muhtarların ilçede daha iyi hizmet vermeleri adına iş birliği ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Marmaraereğlisi´nde 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı