Merhaba, bugün 18 Ekim 2024 Cuma
Marmaraereğlisi Belediyesi’nden YKS ve LGS Öğrencilerine Büyük Destek

Marmaraereğlisi Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrenciler için önemli bir eğitim desteği sunmaya başladı. Belediye, öğrencilere Akademi Kart dağıtarak sınav hazırlık süreçlerine katkıda bulunuyor.

Başkan Bozkurter bu özel kart sayesinde, öğrencilerin sınav hazırlık süreçlerinde ihtiyaç duydukları eğitim kaynaklarına ve destek hizmetlerine ücretsiz olarak erişim sağlayabileceklerini belirtti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, öğrencilere kartlarını teslim ederken yaptığı açıklamada, "Belediyemize başvuruda bulunan öğrencilerimize Akademi Kartlarımızın dağıtımını gerçekleştirdik ve hızla devam ediyoruz. Halkımızın eğitim ve gelişimine katkı sunan bu projeyi genişleterek daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Akademi Kart ile LGS ve YKS sınavlarına girecek olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimize yapay zeka destekli ders tekrarları, danışmanlık, testler ve sınav çalışmaları içeren eğitim paketimizi hizmetinize sunuyoruz. Halkın Belediyesi olarak, eğitime verdiğimiz destekle çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanındayız," dedi.

Bu kapsamlı eğitim desteğiyle Marmaraereğlisi Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere büyük bir katkı sağlarken, yerel halkın eğitimine yönelik projeleriyle de dikkat çekiyor. Başkan Bozkurter, bu projeyi daha da genişletip daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin bu girişimi, gençlerin eğitim hayatlarına olumlu bir dokunuş yapmayı amaçlarken, ailelerin de üzerindeki sınav stresini hafifletmeyi hedefliyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden YKS ve LGS Öğrencilerine Büyük Destek