Merhaba, bugün 16 Ekim 2024 Çarşamba
Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü’nden Farklı Galibiyet: 5-0

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübümüz, Çerkezmüsellim Spor maçı galibiyetle sonuçlandı.

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü, büyük bir başarıya imza atarak Çerkezmüsellim Spor’u 5-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Karşılaşma boyunca üstün bir performans sergileyen Marmaraereğlisi ekibi, taraftarlarını coşkuyla sevindirdi. Maç sonrası yapılan açıklamalarda, takımın şampiyonluk yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ettiği vurgulandı.

Başkan Mustafa Onur Bozkurter’den Taraftara Teşekkür

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, galibiyet sonrası yaptığı açıklamada takımın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Takımımız, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Taraftarlarımızla sevincimizi paylaşmak için imzalı forma çekilişi de gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor, bu büyük başarıyı hep birlikte kutluyoruz." ifadelerini kullanan Bozkurter, kulübün hak ettiği değeri kazanması için çalışmaların süreceğini de belirtti.

Taraftarlar Coşkuyla Kutladı

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü taraftarları, alınan bu galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşadı. Kulüp tarafından düzenlenen imzalı forma çekilişi de taraftarlar arasında heyecanla karşılandı. Takımın, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza atması bekleniyor.

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü’nün, bu sezonki iddiasını sürdüreceği ve başarılarına yenilerini ekleyeceği konusunda camia büyük bir inanç taşıyor.

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü’nden Farklı Galibiyet: 5-0