Merhaba, bugün 16 Ekim 2024 Çarşamba
Başkan Bozkurter’den Kickboks Kursuna Ziyaret

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Belediye Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Kickboks kursunu ziyaret etti. Ziyareti sırasında öğrencilerle ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Bozkurter, gençlere olan desteğinin altını çizdi.

Kickboks kursunun, Yeniçiftlik Belediye Ek Hizmet Binası’nda düzenlendiğini belirten Başkan Bozkurter, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağladıklarını ifade etti. Başkan Bozkurter, "Her alanda gençlerimizin yanındayız. Sporun, gençlerimizin gelişiminde ne kadar önemli bir rol oynadığının farkındayız ve bu alanda desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Velilerin de büyük ilgi gösterdiği ziyarette, Başkan Bozkurter, Marmaraereğlisi Belediyesi olarak gençlere yönelik spor faaliyetlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, gençlerin sporla buluşmasının sadece fiziksel değil, sosyal gelişimlerine de büyük fayda sağladığını belirtti.

Başkan Bozkurter, ziyaret sırasında sporculara başarılar dilerken, gençlerin geleceğine yönelik yatırımların süreceğini söyledi. "Halkın Belediyesi olarak, gençlerimizi her alanda desteklemek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Bozkurter’den Kickboks Kursuna Ziyaret