Merhaba, bugün 16 Ekim 2024 Çarşamba
Camiiler Haftası Kapsamında İlçemizde Anlamlı Ziyaret ve Hizmetler

1-7 Ekim Camiler Haftası kapsamında ilçemizdeki camiler, cemaate yönelik anlamlı etkinliklerle ziyaret edildi. İlçemiz genelindeki camilere yapılan ziyaretlerde, cemaate seccade, gül suyu ve tesbih dağıtımı gerçekleştirildi. Etkinlik, cemaat tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Cemaatimizin ibadetlerini daha temiz, huzurlu ve refah bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki camilerde temizlik çalışmaları yeniden başlatıldı. Her hafta bir camide detaylı temizlik yapılacağı ve temizlik yapılan camilerde, gül kokusu ile cemaatin huzur içinde namazlarını kılabilecekleri bir atmosfer gerçekleştirmesi için çalışmalar başlatıldı.

İlk temizlik çalışması, Yeniçiftlik Balcı Camii’nde gerçekleştirildi. Cemaat, bu anlamlı hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter’e teşekkürlerini iletti.

Camiiler Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan bu çalışmaların, ilçemizdeki manevi atmosferi güçlendirdiği ve cemaatin ibadetlerini daha huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesine vesile olduğu vurgulandı.

Camiiler Haftası Kapsamında İlçemizde Anlamlı Ziyaret ve Hizmetler