Merhaba, bugün 27 Eylül 2024 Cuma
Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübüne Moral Yemeği

Başkan Onur Bozkurter’den Futbolculara Destek: "Şampiyon Biz Olacağız"

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, sezonun açılış maçı öncesinde Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü futbolcuları ve yönetimi ile bir araya geldi. Değirmenaltı Spor ile yapılacak karşılaşma öncesi düzenlenen moral ve motivasyon yemeğinde, takımın moralini yükselten Başkan Bozkurter, şampiyonluk hedeflerine olan inancını dile getirdi.

Başkan Bozkurter, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübümüzün değerli oyuncuları ve kıymetli yöneticilerimiz ile bu Pazar günü oynayacakları Değirmenaltı Spor maçı öncesi bir araya geldik. Takımımıza hem moral hem de motivasyon sağlamak adına buluştuğumuz bu yemekte, sporcularımıza başarılar diliyorum. Sahada en iyi performanslarını sergileyeceklerine inanıyoruz. Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübümüz hak ettiği değere kavuşacak, şampiyon biz olacağız."

Başkan Bozkurter, kulüp yönetimi ve oyuncularla tanışma fırsatı bulurken, takımın gelecekteki başarıları için inanç dolu mesajlar verdi. Belediye Spor Kulübü, başkanın destek mesajı ve yüksek moralle hafta sonu sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübüne Moral Yemeği