Merhaba, bugün 27 Eylül 2024 Cuma
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter´den Mevlid Kandili Mesajı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak ilçenin sakinlerinin kandilini kutladı. Başkan Bozkurter, mesajında Mevlid Kandili'nin, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, toplumsal huzuru artıran bir gece olduğunu vurguladı.

Başkan Onur Bozkurter’in mesajında şu ifadelere yer verildi: “Müslüman dünyasının önemli günlerinden biri olan Mevlid Kandili'ni coşkuyla ve manevi bir huzur içinde idrak ediyoruz. Bu özel gecede, dualarımızın kabul olmasını, barış ve kardeşliğin daha da pekişmesini diliyorum. Marmaraereğlisi halkının ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili mübarek olsun. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ediyorum.” dedi.