Merhaba, bugün 1 Eylül 2024 Pazar
Marmaraereğlisi 2. Geleneksel Karpuz Festivali Coşkulu Bir Şekilde Tamamlandı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Karpuz Festivali, ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun muhteşem konseriyle sona erdi. Festival, çocuklar ve gençler için çeşitli etkinliklerle renkli anlara sahne oldu. Çocuklar eğlenceli aktivitelerde buluşurken, gençler plaj voleybolunun keyfini çıkardı. Gün boyu süren flyboard gösterileri göz kamaştırdı.

Onur Bozkurter’in seçim vaadi olan “İlçemizi festival kenti yapacağım” sözünü yerine getirdiği gözlemlendi. Bozkurter “Bugün burada Halil İbrahim Sofrasını büyütmek adına yaptığımız festivale hepiniz hoşgeldiniz. 31 mart seçimlerinde söylemiştim  festivallere hazır olun, her sene çıtayı yükselterek devam edeceğiz. İnanıyorum ki Marmaraereğlisi Bodrum’dan, Çeşme’den daha güzel olacak. Bu daha başlangıç.” dedi

Festivalin öne çıkan anlarından biri, Belediye Başkanı Onur Bozkurter’in Betül Demir konserindeki ilk dansı oldu. Yakın zamanda evlenmesi beklenen Bozkurter, Demir’in davetiyle sahneye çıkarak ilk dansını gerçekleştirdi.

Festivalde MasterChef yarışmacıları, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken, TBB Kent Orkestrası ve Blues of Rumeli konserleriyle, müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı. Festival boyunca karpuz frozenları ve taze karpuz dağıtımı da devam etti.

Festival, Marmaraereğlisi’ni bir araya getirerek unutulmaz anlara sahne oldu.

Marmaraereğlisi 2. Geleneksel Karpuz Festivali Coşkulu Bir Şekilde Tamamlandı