Merhaba, bugün 1 Eylül 2024 Pazar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ’NE TRANSFERLER BAŞLADI

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. 1. Amatör Lig'de mücadele eden mavi beyazlı ekip, dört yeni futbolcu ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Transfer sürecinde aktif bir rol oynayan kulüp, anlaşma sağladığı futbolcular için belediye binasında toplu bir imza töreni düzenledi. Bu anlamlı törene Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Antrenörü Cevdet Gül ve yeni transfer edilen futbolcular katıldı.

Başkan Bozkurter, törende yaptığı konuşmada seçim vaatlerinden biri olan “Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü’müzü hak ettiği seviyeye taşıyacağız.” sözünü hatırlatarak, bu hedef doğrultusunda önemli bir adım attıklarını vurguladı. Başkan Bozkurter, kulübün başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ve yeni transferlerle birlikte daha güçlü bir takım olarak sahada yer alacaklarını ifade etti.

Başkan Bozkurter ‘’Marmaraereğlisi’nin ismini her yerde duyuracağız’’

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter ‘’Geçmiş dönemde güzel başarılara imza atan takımımızın tekrar o günlere geri dönebilmesi için kulübümüzde bir yapılanma çalışması başlattık. Özlediğimiz başarıları tekrardan yaşatmak için yeni bir başarı öyküsü yazmaya karar verdik. Cevdet hocamızla birlikte inanmış bir kadroyu oluşturmak için çalışmalarımızı derinleştirdik. Yeni Transferlerimiz Burak Şengül, Fatih Günoğlu, Kadir Tütünen ve Eray Dalgın ile Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübümüzü hak ettiği yerlere çıkaracak ve ilçemizin değerini en iyi şekilde temsil etmesine katkı sağlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği “Zeki, Çevik ve Ahlaklı” sporcu nesli yetiştirebilmek, Türk sporuna ve Marmaraereğlisi'ne daha iyi hizmet verebilmek için, ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Marmaraereğlisi’nin ismini her yerde duyuracağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’

Transferlerin ardından yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamayı hedefleyen Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü, taraftarlarına yeni sezonda büyük bir heyecan yaşatmayı umut ediyor.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ’NE TRANSFERLER BAŞLADI