Merhaba, bugün 16 Temmuz 2024 Salı
BAŞKAN BOZKURTER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Marmaraereğlisi halkının Kurban Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Başkan Bozkurter, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren Kurban Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Marmaarereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter; ‘’Değerli Hemşehrilerim, Kurban Bayramı'nın coşkusunu ve manevi huzurunu bir kez daha hep birlikte yaşamanın sevinci içindeyiz. Bayramlar, kalplerimizin sevgi ve kardeşlik hisleriyle dolduğu, birlik ve beraberliğimizin en sıcak şekilde hissedildiği müstesna günlerdir. Bu özel günlerde, kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp, sevgi ve hoşgörüyü yüceltmeliyiz.

Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en anlamlı ifadesidir. Bu bayramda da ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmayı, gönülleri sevgiyle birleştirmeyi unutmayalım. Birlikte olmanın gücüyle, zorlukları aşarak daha güzel günlere kavuşacağımıza yürekten inanıyorum.

Bayramın, ailelerinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar geçirmenizi temenni ederken, bu vesileyle her birinize en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Kurban Bayramı'mız mübarek olsun.’’ dedi.