Merhaba, bugün 16 Temmuz 2024 Salı
BAŞKAN BOZKURTER PAZARCI ESNAFIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter,  halk pazarında düzenlenen kahvaltı organizasyonunda pazarcı esnafıyla buluşarak, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu.

Kahvaltı organizasyonunda konuşan Marmaraereğlisi Belediye başkanı M. Onur Bozkurter pazarcı esnafının ilçenin ekonomik ve sosyal dokusunda önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, onların karşılaştığı zorlukları anlama ve çözüm üretme konusundaki kararlılığını dile getirdi. Hemşehrilerinin günlük ihtiyaçlarını karşılayan pazarcı esnafının desteklenmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, iş birliği ve dayanışma ruhunun ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

Pazar esnafının talep ve önerilerini dinlemek üzere düzenlenen etkinlikte yer alan pazarcı esnafı, Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter'e karşı ilgi ve teveccühlerini dile getirerek, sorunlarının çözümü konusunda belediyenin desteğine güvendiklerini belirttiler.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter pazarcı esnafının yanında olacaklarını ve onların karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

Bu tür etkinliklerin, yerel yönetim ile esnaf arasındaki iletişimi güçlendirdiği ve ortak çözüm yolları bulunmasına olanak sağladığı belirtilirken, benzer organizasyonların gelecekte de düzenlenmesi planlanıyor.

BAŞKAN BOZKURTER PAZARCI ESNAFIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU