Merhaba, bugün 16 Temmuz 2024 Salı
Marmaraereğlisi Belediyesi, Anneler Günü´nü Özel Etkinliklerle Kutladı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Anneler Günü'nü ilçede düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutladı ve annelerle bir araya geldi. Başkan Bozkurter'in önderliğinde gerçekleştirilen bu etkinlikler, annelerin toplumdaki önemini vurgulamak ve onlara olan saygıyı göstermek amacıyla düzenlendi.

Şehit Anneleriyle kahvaltıda buluşuldu

Anneler günü Marmaraereğlisi’nde unutulmaz etkinliklerle kutladı. Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, bu özel günü şehit anneleriyle bir araya gelerek başlattı. Kahvaltıda duygusal ve anlamlı anlar yaşandı. Şehit anneleriyle birlikte yapılan bu kahvaltı, fedakar annelerin değerini ve önemini vurguladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, programda yaptığı konuşmada ‘’Anneler Günü’nü şehit anneleriyle bir araya gelerek kutladık. Onların yüreklerindeki sevgi ve güç, bize hayatın en önemli değerlerini hatırlatıyor. Her biri, vatan için en değerli varlıklarını feda etmiş olan bu kahraman annelere sonsuz minnettarız. Onların acılarına ortak olmak, dualarımızı onlarla paylaşmak bizim için bir onurdur. ‘’dedi.

Halk pazarı ziyaret edildi

Başkan Bozkurter, ardından halk pazarını ziyaret etti. Anneler Günü dolayısıyla pazarda bulunan kadınlara çiçek hediye ederek onların mutluluğuna ortak oldu. Annelerin ellerini öperek günlerini tebrik eden Bozkurter, bu özel günü kutlamak için kalplere dokunduran bir jest yaptı.

Başkan Bozkurter Sultanköy Mahallesi’ndeki annelerle bir araya geldi

Başkan Bozkurter, Halk pazarı ziyaretinin ardından, Sultanköy Mahalle Muhtarı'nın ev sahipliğinde düzenlenen anneler buluşmasına katılarak Sultanköylü annelerle bir araya geldi. Bu samimi toplantıda, annelerin duygu ve düşünceleri paylaşıldı, yaşadıkları sorunlar dinlendi. Başkan Bozkurter, annelerin yaşamlarında önemli bir yer tuttuğunu ve onların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Anneler Günü etkinlikleri, annelere olan saygı ve sevgiyi bir kez daha vurguladı. Bu özel gün, annelerin değerini anlamak ve onlara minnettarlık duygularını ifade etmek için bir fırsat olarak değerlendirildi.

Marmaraereğlisi Belediyesi, Anneler Günü´nü Özel Etkinliklerle Kutladı