Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi’nde İlköğretim Haftası Kutlandı

Marmaraereğlisinde; 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı, Marmaraereğlisi İlkokulu’nda düzenlenen törenle kutlandı.

İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tören sona erdi.

İlköğretim Haftası Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Marmaraereğlisi İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikler ile devam etti. Törene İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol Belediye Başkanı Hikmet Ata, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Şenel, Jandarma Komutanı Ceyhun Koştu, İlçe Emniyet Müdür V. Metin Temizer ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı ve Marmaraereğlisi İlkokul Müdürü Şinasi Ekinci’nin günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmaların ardından program, çeşitli gösteriler ve öğrenciler arasında oynanan, yarışma oyunları ile devam etti. Kazanan öğrencilere ödüllerini; İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve Belediye Başkanı Hikmet Ata takdim etti.

Programın ardından okul bahçesine fidan diken Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler ile sohbet ederek başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.

Marmaraereğlisi’nde İlköğretim Haftası Kutlandı