BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DUMAN AŞURE DAĞITIM PROGRAMINA KATILDI

Marmaraereğlisi Kadın Girişimciler Kooperatifinde Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtım programı gerçekleştirildi.

Marmaraereğlisi Kadın Girişimciler Kooperatifi tarafından organize edilen programa, Belediye Başkan Vekili Fehmi Duman, Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Aşure günü ile ilgili konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Fehmi duman, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek ’’En güzel şükür paylaşmaktır ve bu da insani bir değerdir. Bizim ahlakımızda ve inanç değerlerimizde bir güzellik ne kadar paylaşılırsa o kadar çoğalır. Bu anlamlı organizasyon için emek sarf edenlere teşekkür ediyorum" dedi.