Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NDE ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİĞİ

5-11 Haziran Çevre Haftası sebebiyle Marmaraereğlisi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından seminer düzenlendi.

‘İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN HAYATIMIZA ETKİLERİ’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında 6 Haziran Cuma günü saat 10:00’da Marmaraereğlisi Belediyesi Konferans Salonu’nda “İklim Değişikliğinin Hayatımıza Etkileri” konulu seminer düzenlendi. Seminere Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı, Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ve Bahattin Çavdar, Belediye Birim Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Katılımcılar; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ozan Deniz’in gerçekleştirdiği sunumla, iklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin hayatımıza ve dünyamıza olan etkileri konusunda ı bilgilendirdi.

Seminer sonunda ‘Dünya Çevre Günü Etkinlikleri’ programı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İklim Değişikliği ve hayatımıza etkileri konulu, kompozisyon, proje ve resim dallarında yarışan öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı, Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ve Bahattin Çavdar takdim etti.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NDE ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİĞİ