Merhaba, bugün 23 Mayıs 2022 Pazartesi
BAŞKAN HİKMET ATA’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda; On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Marmaraereğlisi’nde birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını belirtti,

‘’Tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.’’

Başkan Hikmet Ata; dayanışmanın üst seviyeye çıktığı, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlukla yaşandığı günler olan bayramlarda, sevginin ve barışın her daim kalıcı olması gerektiğini belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bir ramazan bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve milli bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız nadide günlerimizdir. Toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, manevi değerlerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı dini bayram günleri; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı müstesna günlerdendir. Bu duygu ve düşünceler eşliğinde tüm hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum. “dedi.