Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİ’NDE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yıl dönümü olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Marmaraereğlisi’nde de coşku ile kutlandı

Koronavirüs salgınında getirilen kısıtlamalar nedeniyle iki yıldır kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl sokaklara taştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı' nda yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından sahil tören alanında gerçekleşen kutlamalar ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan şiir, yarışma ve oyunlar katılımcılara sunuldu. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

23 NİSAN COŞKUSU ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE DEVAM ETTİ

Marmaraereğlisi sahil tören alanında düzenlenen resmi törenlerin ardından 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından çocuklara özel Çocuk Şenliği düzenlendi.

Yeniçiftlik Futbol Saha’sında çocuklar için büyük bir şenlik alanı oluşturulurken minik misafirler için çeşitli stantlar da kuruldu. Etkinliklerde çocuklar bir yandan öğretici ve eğlenceli atölyelere katılırken bir yandan da macera parkurlarında kıyasıya yarıştı. Alanda çocuklarla bir araya gelen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, tüm gün çocukların eğlencesine ortak oldu.

PROGRAM BOYUNCA ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU

Etkinliğin yapıldığı alana küçük çocuklar ve aileleri akın ederken, etkinliğe katılanlara ay yıldızlı bayraklar ve balonlar dağıtıldı. Etkinlikte kurulan stantlarda çocuklara pamuk şeker, ssmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. Palyaço ve maskotların gösteri yaptığı etkinlikte bando takımının sergilediği müzik şöleniyle çocuklar gönlünce eğlendi.

Başkan Hikmet Ata ‘’Çocuklar için hizmet üretmeye devam edeceğiz’’

Çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk’den aldığımız ilhamla, onun ışığından ayrılmadan çocuklarımız için üretmeye devam ediyoruz. 23 Nisanı coşku ve heyecanla kutlamanın onuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramın coşkusunu şenlik alanında hep birlikte çeşitli etkinliklerle doyasıya kutlayacağız. Çocuklarımızın gözlerindeki heyecanla bir kez daha gururlandık ve umutlandık. Onlar bizim yarınlarımız, geleceğimiz. Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. Yüzünüzde gülücük hiç eksilmesin. Sizler için hizmet üretmeye devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun" dedi.

MARMARAEREĞLİSİ’NDE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI