Merhaba, bugün 23 Mayıs 2022 Pazartesi
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR"Marmaraereğlisi Belediyesi’nin mahalle iftarlarının dördüncüsü Sultanköy Mahallesi’nde düzenlendi."

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından her yıl gelenekselleşerek düzenli olarak kurulan fakat koronavirüs salgını dolayısıyla iki yıldır kurulamayan mahalle iftarları, bu yıl yeniden kurulmaya başlandı.

Çeşmeli Mahallesi, Türkmenli Mahallesi ve İlçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programının son durağı Sultanköy Mahallesi oldu. Mahalle iftarlarına binlerce vatandaş katılırken; aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı ve dualar edildi. Sultanköy Mahallesi Futbol Sahasında düzenlenen iftar programına; İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ak Parti ilçe teşkilatı ve yaklaşık bin yakın vatandaş katıldı.

BEŞİNCİ İFTAR YAKUPLU MAHALLESİ’NDE OLACAK

İftar sofrasında Sultanköy Mahalle’si sakinleri ile bir araya gelen ve Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Hikmet Ata;’’ Çok uzun bir aradan sonra böyle güzel bir organizasyonda sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum, iyi ki varsınız. İki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz bu birlikteliği, bu dayanışmayı özlemişiz. İftar soframızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

25 Nisan Pazartesi günü de iftar sofrasını Yakuplu Mahallesi’nde kuracaklarını kaydeden Başkan Hikmet Ata, “Yakuplu Mahalle meydanımızda kuracağımız iftar soframıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR