Merhaba, bugün 24 Ocak 2022 Pazartesi
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANI HİKMET ATA’DAN YENİ YIL MESAJI

Başkan Hikmet Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yeni yıl, bize umutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânını sunuyor. 2021’de hangi projelere başlangıç yaptık? 2022’de gerçekleştireceğimiz projeler nelerdir? Şehrimizi yeni yılda daha modern, daha güçlü, daha mutlu bir yer haline getirmek için; vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olmak için neler yapacağız? Bu gibi sorularla yol haritamızı çıkarıyoruz.

Kıymetli hemşehrilerim; bizler Marmaraereğlisi Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Bu uğurda atılan her türlü adımı, tasarlanan projeleri destekleyeceğiz.

Ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için 2022 yılının barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, siz kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını gönülden tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum.’’