Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ, YENİÇİFTLİK EK HİZMET BİNASINI HİZMETE AÇTI

Marmaraereğlisi Belediyesi; vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki ek hizmet binasını baştan sona yenileyerek, görkemli bir törenle hizmete açtı.

Marmaraereğlisi Belediyesi; merkeze uzak olan Yeniçiftlik, Çeşmeli, Türkmenli, Yakuplu Mahallelerinde ikamet eden vatandaşların, belediyedeki resmi işlemlerini, daha kolay ve daha hızlı bir şekilde halledebilmeleri için kısa süre içerisinde yenileyerek hizmete açtı.

Ocak 2021 yılında yenileme işlemlerine başlanan ek hizmet binası kısa sürede onarılarak, eskiden içerisinde bulunan belediyeye bağlı müdürlüklerle faaliyete geçerek, göreve başlayacak.

Marmaraereğlisi Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül , AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Gökmen, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye birim müdürleri mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’Marmaraereğlimizin her köşesine, eşit ve adil hizmet götürüyoruz’’

Açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, Marmaraereğlisi’nde kısa sürede büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hikmet Ata, ''Bugün burada, Marmaraereğlili vatandaşlarımızın daha kolay hizmet alabilmeleri için bakım ve onarım işlerini gerçekleştirdiğimiz, Marmaraereğlisi Belediyesi Yeniçiftlik Ek Hizmet Binası’nın açılış törenini gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. 2019 yılında yönetime geldiğimiz günden bu güne verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirirken Marmaraereğlimizin her köşesine, eşit ve adil hizmet götürmeye gayret ediyoruz. İlçemiz için önemli bir yeri olan Yeniçiftlik Ek Hizmet binasının durumu kullanıma elverişli bir halde değildi. Ocak 2021 yılında inşaat sürecine başladığımız binamızı, kısa bir süre içerisinde yaklaşık 4.000.000 TL maliyet ile baştan sona yenileyerek, hizmet vermeye hazır hale getirdik. Yenilenerek faaliyete girecek olan Ek Hizmet Binamızda, eskiden içerisinde bulunan birimler aktif olarak hizmet verecektir. Bununla beraber Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli kurslarımızda vatandaşlarımız için yine bu binada açılacaktır. Seçim öncesi bölge halkına ‘Hizmeti ayağınıza getireceğiz’ diye söz vermiştik. Bugün itibariyle o gün verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk. Bu maksatla Yeniçiftlik Mahallemizde, bu güzel noktada ek hizmet binamızı açıyoruz. Yeniçiftlik Ek Hizmet Binamızın bölgemize, Tekirdağ’ımıza ve ilçemize Hayırlı uğurlu olsun.’’ Dedi.

YENİÇİFTLİK EK HİZMET BİNASI AÇILDI

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek Yeniçiftlik Ek Hizmet Binası’nın açılışını gerçekleştirirken, katılımcılar kurdele kesiminin ardından ek hizmet binasını gezdi.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ, YENİÇİFTLİK EK HİZMET BİNASINI HİZMETE AÇTI