Merhaba, bugün 3 Aralık 2021 Cuma
MARMARAEREĞLİSİ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

Marmaraereğlisi Belediyesi; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası ödüllü, Satranç Turnuvası düzenledi.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin, Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlediği Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nda derece elde eden sporculara ödülleri, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata tarafından verildi.

Sportif ve kültürel alanlarda yer alan tüm organizasyonları desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘’Cumhuriyetimizin 98. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen turnuvamız bizim için büyük önem ve anlama sahiptir. Cumhuriyet mücadelesi, öncesi ve sonrasında atılan her adım temelinde eşsiz bir stratejiye sahiptir. Satranç sporuna gönül vermiş sevgili çocuklarımız ve onlara örnek olup yol açan kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki önemli bir zeka sporu olan satranç ve bu tür etkinlikler sayesinde zeki ve akıllı genç nesiller yetişecektir. Turnuvanın bundan sonraki yıllarda kategorilerinin genişletilerek devam etmesini,  her sene daha çok sporcu ile burada birlikte olmamızı temenni ediyorum. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Satranç Federasyonu İl Temsilcisi, Gökhan eşmebaşı katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Hikmet Ata’ya teşekkür etti.

MARMARAEREĞLİSİ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ