Merhaba, bugün 3 Aralık 2021 Cuma
MARMARAEREĞLİSİ´NDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
Kurtuluş Savaşının sonucunu belirleyen şanlı 30 Ağustos Zaferinin 99. yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı.
Atatürk Anıtı’na İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığımızın çelenklerinin sunulmasın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mız okundu. İkmal Kıdemli Başçavuş Tuncay Tıraş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi.
Çelenk sunma töreninin ardından, ilçe kaymakamlığında tebligat töreni gerçekleştirildi. İlçe Kaymakam Vekili Murat Eren, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Geyik ve Belediye Başkanımız Hikmet Ata tebrikleri kabul etti. Törene İlçe protokol üyeleri, Gaziler, Siyasi parti üyeleri, Kamu yararına Çalışan Dernek üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.
MARMARAEREĞLİSİ´NDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI