Merhaba, bugün 16 Haziran 2021 Çarşamba
BAŞKAN HİKMET ATA, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçede devam eden yol çalışmalarını inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi

Hafta sonu, çalışmalarına ara vermeden devam eden Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini, Sultanköy Mahallesi’nde ziyaret eden Başkan Hikmet Ata, yol çalışmalarını inceledi. Büyük bir özveri ile çalışan personeli ile bir araya gelen Başkan Ata, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Marmaraereğlili hemşerileri ile sohbet etti.

Marmaraereğlisi’nde Güvenli Yollar İçin Mesai Saati Gözetmeden Çalışıyoruz

Marmaraereğlisi’nde bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Ata, ilçenin yollarını güvenli ve modern hale getirerek vatandaşlarına daha rahat ulaşım imkanı sunduklarını söyledi. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘’Sultanköy Mahallemizde planlanan bölgede ekiplerimiz sıcak asfalt serimlerini mesai saati gözetmeksizin gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürümüz ile bir araya gelerek bölgemizde gerçekleştireceğimiz çalışmaları inceledik ve planlamasını yaptık. İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin yanında, ilçemize yaz sezonunu geçirmek için gelen misafirlerimizin de güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi, tatilini huzurlu geçirmesi için ekipler büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyorlar.  Bu çalışmaları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Marmarareğlisi’nde vatandaşlarımızın modern ve güvenli yollarda, konforlu bir ulaşım gerçekleştirmeleri için mesai harcamaya devam edeceğiz.’’ dedi.

BAŞKAN HİKMET ATA, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ