Merhaba, bugün 3 Aralık 2021 Cuma
Marmaraereğlisi Belediye Personelleri, Kızılay’a kan bağışında bulundu

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları Kızılay’ın kan bağışı çağrısına sessiz kalmadı.

Kızılay’ın, pandemi sürecinde stoklarda yaşanan azalmadan dolayı kan bağışı çalışmalarına hız verdiğini bildirmesiyle beraber Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli harekete geçti. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Kızılay Çadırı’na giden ekipler sırayla kan bağışında bulundu.

Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna vurgu yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata yaptığı açıklamada, “Ülke olarak pandemi içerisinde olduğmuzdan dolayı, zor günler geçiriyoruz. Kızılay’ın kan stoklarındaki azalmaya kayıtsız kalmamız mümkün değil. Kan bağışı hayati bir öneme sahip. Bu bilinçle hareket edip, kan bağışında bulunmamız gerekiyor. Bugün başkalarına lazım olan kan, yarın da bize lazım olabilir. Bu konuda bilinçli ve sorumlu olmamız büyük önem taşıyor. Tüm Marmaraereğlili hemşehrilerimi kan bağışlamaya davet ediyorum” dedi.

Marmaraereğlisi Belediye Personelleri, Kızılay’a kan bağışında bulundu