Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
BAŞKAN ATA SAHİL HATTI PROJESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçenin değerine değer katacak olan sahil hattı projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Cedit Ali Paşa Mahallesi Sahil Caddesi’nde, ilçenin sahilini yeni yüzüne kavuşturmak, daha düzenli bir yürüyüş yolu kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmalar hızla sürüyor. Sahil kordonunun baştan sona yenilendiği proje, içerisinde; yürüyüş ve bisiklet yolu ve dinlenme alanlarını barındıran yeni bir çekim merkezi olarak planlanıyor. Proje tamamlandığında, Marmaraereğlisi yenilenmiş bir sahil şeridinin yanı sıra ilçenin turizm potansiyelini arttıracak bir yaşam merkezi hayata geçirilmiş olacak.

Proje kapsamında yürütülen çalışmaları takip eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Trakya’nın vitrini Marmaraereğlisi’nin sahil caddesi 2021 yaz sezonunu yeni yüzüyle karşılayacak. Vatandaşlarımıza, eşsiz güzellikteki deniz manzarası karşısında yürüyüş ve bisiklet turu yapabilecekleri güzide bir sahil kordonu hazırlıyoruz. Projemiz kapsamında yapacaklarımızı planladığımız bölgede; sahil esnafımızla ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak çalışmaları inceledik. Daha yaşanabilir bir Marmaraereğlisi için halkımızın talep ve beklentilerini değerlendiriyoruz.

BAŞKAN ATA SAHİL HATTI PROJESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ