Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
BELEDİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN ATA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya belediye personelinden sürpriz doğum günü Kutlaması.

Marmaraereğlisi Belediye Personeli Başkanı Hikmet Ata’yı doğum gününde yine unutmadı. Belediye personeli göstermiş olduğu sevgi, saygı ve hoşgörüden duydukları memnuniyeti Belediye Başkanlarına bir nebze de olsa hissettirebilmek için kendisine sürpriz doğum günü kutlaması organize ettiler.

Personelinden Başkanlarına Anlamlı Hediye

Pandemi sürecinden dolayı doğum günü kutlamasını belediye dışında, saha personeliyle kutlamayı organize eden belediye çalışanları, Belediye Başkanlarına yaşı kadar fidan hediye etti. 60 yaşına giren Başkan Ata, yapımı devam eden parkta, kendisi adına dikilen fidanları görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Doğum günü için emek vererek hazırlanan ve anlamlı bir hediyeyle taçlandıran personeline duyduğu mutluluğu ifaden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Birlikte emek harcadığımız bu çatı altında; huzur, sevgi ve saygı içinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Biz büyük bir aileyiz. Bu organizasyon için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sürpriz doğum günü düzenleyen siz değerli mesai arkadaşlarıma, gerek arayan, mesaj atan, sosyal medya üzerinden doğum günümü kutlayan çok değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Rabbim, hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yıllar geçirmeyi nasip etsin. Hep birlikte ilçemizde çok güzel işlere imza atacağımıza can-ı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN ATA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ