Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
BAŞKAN ATA, AFET EĞİTİM YILI TOPLANTISINA KATILDI

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca, 2021 yılının Türkiye'de Afet Eğitimi Yılı ilan edilmesi dolayısıyla, Marmaraereğlisi’nde; Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından afet eğitimi verildi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen eğitim seminerine, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon komutanı Personel Albay Demiray Karadeniz, Cumhuriyet Savcısı Hüsnü E. Eğripınar, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Günhan katılım sağladı.

Tekirdağ’da düzenlenen eğitim seminerlerinin Marmaraereğlisi ayağının gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Ülkemiz bir afet ülkesi, ilçemiz önemli fay hattının merkezinde bulunan, deprem riski olan bir ilçedir. Bize düşen görev farkında olmak, bilinçli olmak ve hazır olmaktır. Her an bir afet olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız. AFAD Tekirdağ İl Müdürümüz Recep Erol tarafından çok faydalı bir eğitim dinledik. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

BAŞKAN ATA, AFET EĞİTİM YILI TOPLANTISINA KATILDI