Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
OKÇULUK SPORCULARINDAN BAŞKAN ATA’YA ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı ve Marmaraereğlisi Belediye Spor Okçuluk Eğitmeni Betül Tüfekçioğlu ile bölge okullarından oluşan geleneksel Türk Okçuluğu Kulüp sporcuları, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya ziyarette bulundu.

BAŞKAN ATA’YA TEŞEKKÜR

Ata sporu okçuluk sporuyla ilgili bölgemizde yapılan çalışmalar, organizasyonlar ve yarışmalarla ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette İlçe Milli eğitim Müdürü Eşref Hızlı; spora gençlere ve ilçemiz Milli Eğitim Kurumlarına verdikleri desteklerden dolayı Başkan Ata’ya teşekkür etti.

Başkan Ata ‘’Her daim, geleceğimizin teminatı gençlerimize desteğimiz sonsuz olacak. Öğretmen ve idarecilerimizden de yanlarında olacaklarının sözünü aldık. Sporcularımızdan tek beklentimiz başarılarıyla desteklerimizi taçlandırmaları.’’ İfadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Marmaraereğlisi Spor Kulübü adına sporcular, Başkan Ata’ya Geleneksel Türk Osmanlı Yayı ve ok hediye ettiler. Başkan Hikmet Ata ve eşref hızlı kulüp eğitmeni Betül Tüfekçioğlu ve sporculara başarılar dileyerek; Ata sporumuz okçuluğun yaygınlaşması, gençlere tanıtılması için kurumlar arası her türlü iş birliği ve destekte bulunacaklarını söyledi.

OKÇULUK SPORCULARINDAN BAŞKAN ATA’YA ZİYARET