Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
‘’SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA PAYLAŞIYORUZ’’

14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarına kırmızı gül hediye etti.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından, Başkan Hikmet Ata’nın talimatıyla satın alınan kırmızı güller, hastanelerde görev yapan, pandemi sürecinden dolayı zor zamanlar yaşayan, sağlık çalışanlarına dağıtıldı.

Başkan Ata, dünyanın Koronavirüs salgını ile mücadele verdiği bu günlerde sağlık çalışanlarına teşekkür ettiklerini söyleyerek; fedakarlık yaparak canla, başla, aşkla çalışan sağlıkçıları unutmadıklarını dile getirdi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Çok uzun bir zamandır pandemi sürecinde mücadele veren sağlık çalışanlarımıza destek olmak, yüzlerinde bir gülümsemeye sebep olmak, kalplerini nebze ısıtabilmek için bu anlamlı günde çiçek takdiminde bulunmak istedik. 14 Şubat’ı sadece iki çift arasında kutlanan ve hediyelerin verildiği bir gün olarak değerlendirmemeliyiz. Sevgiyi, gülümsemeyi, hoşgörüyü aramızda ortak dil haline getirebilmeliyiz Bütün vatandaşlarımıza,  Dünya üzerinde sevginin egemen olduğu, doğaya ve doğa üzerinde yaşayan bütün canlılara sahip çıkılan, insanları ötekileştirmeden olduğu gibi kabul ettiğimiz sevgi, barış ve mutluluk dolu bir Sevgililer Günü diliyorum.” dedi.

‘’SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA PAYLAŞIYORUZ’’