Merhaba, bugün 4 Mart 2021 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİ KARA HAZIR

Marmaraereğlisi Belediyesi, kış hazırlıklarını tamamladı. Olası bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı, ilçede 115 personel,7/24 görev yapacak.

AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından, Tekirdağ’da beklenen kar yağışına karşı Marmaraereğlisi Belediyesi tüm önlemleri aldı. Belediye Garajında gerçekleşen koordinasyon toplantısında,  kışa hazırlık iş ve görev planı birim müdürleriyle paylaşıldı. Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından karla mücadele kapsamında, 7 kepçe, 8 kamyon, 2 greyder, 1 loder yükleyici, 30 ton tuz ve 110 personeli ile araçlar sahada olacak.

Marmaraereğlisi Belediye garajına giderek hazırlıkları yerinde gözlemleyen, Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Tekirdağ’da olası bir kar yağışı için Marmaraereğlisi’nin hazır olduğunu ifade etti.

‘’30 ton tuz ve 115 personelimiz ile kar yağışına hazırız.’’

Vatandaşların günlük hayatlarını sıkıntıya sokmamak adına, olası bir kar yağışına karşı tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “Kış aylarında karla mücadele programımızı AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre düzenliyoruz. Muhtemel bir kar yağışında tam donanımlı ekip ve araçlarımızla sahada olacağız. Vatandaşlarımızın kışı rahat ve konforlu geçirmesi için kış lastiği olmadan trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum. İlçe sakinlerimiz, olumsuz herhangi bir durumla karşılaşırsa, ilgili telefonlardan Marmaraereğlisi Belediyesi'ne ulaşabilirler” diye konuştu.

MARMARAEREĞLİSİ KARA HAZIR