BAŞKAN ATA, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Tekirdağ’da görev yapan, yazılı ve görsel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Koronovirüs pandemisi sebebiyle sosyal mesafe kurallarını sıkı tutarak gerçekleştirilen kahvaltı programında; Belediye Başkanı Hikmet Ata, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

’Marmaraereğlisi Belediye olarak her zaman basın emekçilerimizin yanındayız’’

Tekirdağ'da kamu kurumlarıyla basın arasında çok güzel bir birliktelik olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hikmet Ata, bu birlikteliğin artarak devam etmesini temenni etti. Kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmenin basının temel görevi olduğuna dikkat çeken Başkan Ata, “Halkımıza doğru ve tarafsız haberler ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışan değerli basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum” diyerek Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Gazetecilerin halk ile belediye arasında köprü görevi üstlendiğini belirten Başkan Ata; ‘’ Fedakarca görevlerini yerine getiren değerli basın emekçilerimiz; ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınması için yürüttüğümüz çalışmalar ile projelerin, vatandaşlarımızla paylaşılmasında ve kamuoyu tarafından sahiplenmesinde de önemli katkılarınız bulunmaktadır. Bu vesilelerle gece gündüz, her türlü zor şartlarda, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, halkın haber alma özgürlüğünde önemli bir görevi yerine getiren, başta şehrimizde görev yapan siz değerli gazetecilerimiz olmak üzere basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler diliyorum.’’ dedi

‘’2020 yılında İlçemizin kaderini değiştirecek projelere imza attık’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, günün anlam ve önemine dair konuşmasının ardından Marmaraereğlisi Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çeşitli çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. 2020 yılında, bir yandan koronovirüs salgınıyla mücadele ederken bir yandan da ilçenin kaderini değiştirecek, bir çok projeye imza attıklarını belirten Başkan Ata, 2021 yılında da aynı gayret ve azimle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Başkan Ata, daha sonra sunum eşliğinde basın mensuplarına Marmaraereğlisi Belediyesi'nin 2020 yılında gerçekleştirdiği çeşitli yatırım ve projelere ilişkin bilgiler verdi.

Toplantı katılan gazetecilerle sohbet havasında devam ettikten sonra, toplu fotoğraf çekimi ve hediye takdimi ile son buldu.

BAŞKAN ATA, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ