Merhaba, bugün 16 Ocak 2021 Cumartesi
BAŞKAN ATA, OKÇULUK ANTRENMANINA KATILDI

Belediye Başkanı Hikmet Ata; Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü Geleneksel Türk Okçuluk ve Okçuluk branşlarındaki sporcuların antrenmanına katıldı.

Opet Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan eğitimde, Belediye Başkanı Hikmet Ata, sporcularla ata sporumuz okçuluk hakkında sohbet ederek, kulüp eğitmeni Betül Tüfekçioğlu'ndan çalışmalar ve federasyonların yarış takvimi hakkında bilgiler aldı.

Sporculara, yay ve tirkeşlerini dağıtan Başkan Ata; önümüzdeki yaz dönemi yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak olan kulüp sporcularına ve kulüp eğitmenine başarılar dileyerek ‘’Sporcularımızın ve gençlerimizin her daim yanındayız’’ dedi.

Trakya bölgesinde belediye olarak tek okçuluk kulübü olan Marmaraereğlisi Belediyespor Okçuluk Kulübü eğitmeni Betül Tüfekçiolu'da göstermiş olduğu ilgi alakadan ve kulübe olan desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Hikmet Ata'ya teşekkür etti.

BAŞKAN ATA, OKÇULUK ANTRENMANINA KATILDI