Merhaba, bugün 16 Ocak 2021 Cumartesi
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU MARMARAEREĞLİSİ’NDE

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu;  Marmaraereğlisi’ni ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Marmaraereğlisi Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezine gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Hikmet Ata ilçede gerçekleştirilmesi planlanan ve uygulamada olan projeler hakkında, Bakan Karaismailoğlu’na bilgi aktarımında bulundu.

Marmaraereğlisi Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi ziyaretinin ardından, TCDD Kombine Taşımacılık Aktarma İstasyonu’nunda gerçekleşen programa katılım sağlandı. Tekirdağ Garı’ndan hareket eden ilk konteynerler uğurlandı.

Hayrabolu ilçesinde devam eden programda; TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un da katılımlarıyla, Hayrabolu- Tekirdağ yolu 1. Etap Açılış töreni gerçekleştirildi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU MARMARAEREĞLİSİ’NDE