Merhaba, bugün 6 Aralık 2020 Pazar
Ulu Önder, Marmaraereğlisi’nde Saygı ve Özlemle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yılında tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de törenlerle anıldı.

Anma töreni; İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığımızın çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasıyla başladı.

09:05’TE HAYAT DURDU

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğin tamamlanmasının ardından protokol ve beraberindekiler Marmaraereğlisi 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nde düzenlenen anma programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programında; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından şiirler okundu ve program son buldu.

Törene; İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Personel Albay Demiray Karadeniz, Belediye Başkanımız Hikmet Ata, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Emre Eğripınar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü V. Oğuz GÜNHAN, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulu Önder, Marmaraereğlisi’nde Saygı ve Özlemle Anıldı