Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Koronavirüs Kapsamında Yapılan Denetimlerde Hız Kesilmiyor

Genelge kapsamında gerçekleştirilmeye başlanılan koronavirüs denetimleri Marmaraereğlisi’nde tüm hızıyla devam ediyor.
Türkiye genelinde başlatılan koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan denetimler kaldığı yerden sürüyor.
Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen’in katılım sağladığı denetimde, ilçede özellikle halkın yoğun olarak bulunduğu turistik tesislerde sıkı önlemlerin alınması konusunda titizlik gösterildi.
İlçe genelinde gerçekleştirilen havuz, plaj ve tesisleri denetimleri Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik ve Toplum Aile Sağlığı merkezi personeli ile birlikte ortak çalışma içerisinde yürütülüyor.
Ekipler, Denetimlerde Hassas Davranıyor
Kontrollü sosyal yaşamın sağlıklı bir şekilde uygulanması için alınması gereken önlemler konusunda hassas davranan ekipler, halkın ortak kullanım sağladığı tüm alanlarda denetim gerçekleştirerek, kontrol sağladı. Özellikle yaz döneminde yoğun olarak kullanılan yüzme alanları içeren tesis ve plajlarda sıkı denetim sağlayan ekipler, halk sağlığını tehdit edecek her konuda gerekli önlemlerin alınması konusunda uyarılarda bulundu.
Konu ile ilgili görüşlerini bildiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ İlçe genelinde pandemi sürecinin başından beri almış olduğumuz önlemler ile vatandaşlarımızın sağlığını güvence altına almayı hedefledik. Ancak yaz döneminde ilçemize misafirlerimizin gelmesiyle nüfusumuz arttı. Dolayısıyla önlemlerimizi daha sıkı tutuyoruz. Türkiye genelinde geniş kapsamda yapılan denetimler ilçemizde de sürekli olarak yapılmaya devam edecek.’’ dedi.

Koronavirüs Kapsamında Yapılan Denetimlerde Hız Kesilmiyor