Merhaba, bugün 15 Ağustos 2020 Cumartesi
BAŞKAN ATA, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde, belediye personelin bayramını, sosyal mesafe kurallarına uyarak kutladı.

Koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında, Marmaraereğlisi Belediyesi’nde Kurban Bayramı için bir bayramlaşma programı düzenlenmesini uygun görmeyen Belediye Başkanı Hikmet Ata, bu geleneği yaşatmak adına geçen bayram da olduğu gibi sosyal mesafe kurallarını gözeterek belediye personeliyle ayrı ayrı bayramlaştı. Bayram öncesi son mesai gününde belediye ana binasında bulunan odaları tek tek gezerek, görevli personellerle bayramlaşan Başkan Ata, tüm personelinin ve ailelerinin bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Hikmet Ata, bayramlaşma programında, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Gönül ister ki bayramın coşkusunu doyasıya yaşayalım. Tehlike hala geçmiş değil; bu bayram da sosyal mesafe ve maske kurallarını göz ardı etmeden, gerekli hassasiyeti göstererek, yakınlarınızla bayramlaşmanızı öneriyorum. Sizlere, ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve birlik içinde bir bayram diliyorum" dedi.

BAŞKAN ATA, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI