Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Başkan Ata, Kurban Satış ve Kesim Yerlerini Gezdi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ve Muharrem Şen ile birlikte, Yeniçiftlik Mahallesi’nde hazırlanan, Kurban Kesim ve Satış yerlerinde incelemelerde bulundu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kurban Bayramı öncesinde ilçe sınırları içerisinde belirlenen, kurban kesim ve satış yerlerini gezerek vatandaşlarla ve satıcılarla tek tek sohbet etti. Bayram süresince vatandaşların her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Ata, Kurban Bayramı süresince Zabıta Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin görevde olduğunu hatırlattı.

İlçedeki kurban satış yerlerinde satışların devam ettiğini dile getiren Başkan Ata; ‘’ Kurban satış alanındaki hazırlıkları yerinde görmeye ve incelemeye geldik. Hayvan pazarlarının tüm kurallara uygunluğu bizim için önemli. Amacımız, herhangi bir problemin yaşanmadığı, vatandaşlarımızın kurbanlarını sağlıklı ve dinimize uygun şekilde kestirebilecekleri zeminler oluşturmak. İlçe merkezimiz ve Yeniçiftlik Mahallemizde, hem satış hem kesim olacak şekilde iki nokta belirledik. Sultanköy Mahallemizde de sadece kesim alanı olacak şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Belediye ekiplerimiz bayram süresince görev başında olacaklar, vatandaşlarımız herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde 'Alo Zabıta Şikayet Hattını veya belediyenin 0850 440 0959 numaralı telefonları arayabilirler’’ dedi.

Başkan Ata, Kurban Satış ve Kesim Yerlerini Gezdi