Merhaba, bugün 30 Kasım 2020 Pazartesi
Babalar, Karşılıksız Sevgi ve Fedakarlığın Simgesidir

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında babaların karşılıksız sevginin ve fedakarlığın simgesi olduğunu belirten Başkan Ata, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı.

Aileyi oluşturan iki yapı taşından birinin babalarımız olduğunu söyleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ Sağlıklı bir toplumun oluşturulması ve gelecek nesillerin geleceğe güvenle bakabilmesi için babalara büyük görevler düşmektedir. Babalar, çocuklarına tecrübeleri ile yol gösteren ve onları geleceğe hazırlayan ailede ki en önemli etkendir. Babalar çocuklarına maddi, manevi en çok desteği veren, tüm olanaklarını seferber eden kişilerdir. Dolayısıyla tüm çocuklarında babalarının üzerlerinde ne kadar çok haklarının olduğunu unutmadan, her anlarında o şekilde hareket etmelidir. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle onların yaşadığımız sürece kıymetini bilerek, babalarımızın ve baba adaylarımızın Babalar Günü’nü kutlarım’’ dedi.